Uw allerwitste glimlach
Snel, veilig en effectief: Met de Philips Zoom! Whitespeedlamp kunt u al tijdens een bezoek aan uw tandarts van 60 minuten een stralend, witte glimlach hebben.

Door licht geactiveerde technologie voor krachtig bleken
In tegensteling to veel andere systemen gebruikt Philips Zoom! Whitespeed een eigen LED-lichttechnologie om het bleekproces te versnellen. Hiermee behaalt u maximale resultaten in minimale tijd.Zoom WhiteSpeed Whitening LED Accelerator geeft 100% sterkere lichtintensiteit dan de sterkste concurrerende professionele bleeklamp, zonder concessies op het gebied van veiligheid.

Aanbevolen en toegepast door uw tandheelkundige

Philips Zoom! Whitespeed bleekbehandeling wordt toegepast door uw tandheelkundige, zodat u weet dat het de beste en veiligste optie voor uw tanden is. De behandeling kan thuis worden voortgezet met Philips Zoom! DayWhite of Philips Zoom! NiteWhite. Laat u adviseren door uw tandheelkundige over de meest geschikte bleekbehandeling voor uw gebit.

De behandeling
Voor we met de behandeling van start gaan, controleren we altijd eerste de gezondheid van uw gebit. Vervolgens wordt er een afdruk gemaakt van uw gebit. Hiervan maakt de tandtechnicus een bleeklepel van kunststof. Dit is het bitje waarmee de bleekvloeistof op de tanden aangebracht wordt. U moet het bitje vervolgens 6 tot 8 uur op uw gebit dragen. Dit kunt u gewoon thuis doen nadat u duidelijke instructies hebt ontvangen.

Het resultaat
Het uiteindelijke resultaat van het tanden bleken verschilt per persoon. Dit hangt af van de oorspronkelijke kleur van uw tanden en de conditie van uw gebit. Echter realiseren wij met deze bleekmethode de best mogelijke resultaten.

Let op: bij het bleken van tanden zullen vullingen, kronen, bruggen en facings niet witter worden. Deze hebben namelijk een andere samenstelling waarop de bleekvloeistof geen effect heeft.

Nazorg
Het glazuur van uw gebit kan na de behandeling tijdelijk iets poreuzer zijn. Wij adviseren u dan ook om de eerste twee à drie uur na de behandeling niets te eten. U kunt wel water of melk drinken. Daarnaast raden wij u aan om tot 48 uur na de behandeling niet te roken en de volgende dranken en voedingsmiddelen niet te gebruiken:

  • Koffie en thee
  • Rode wijn
  • Donkergekleurde frisdranken
  • Zure fruitsoorten
  • Rode sauzen

Wat kost tanden bleken?
Bent u overtuigd van onze effectieve en veilige methode voor het bleken van tanden. Maak dan direct een afspraak met ons. Wij hebben momenteel een actie waardoor u niet de normale prijs van €300,- betaalt maar een vaste prijs van €275,- voor uw gehele onder- en bovengebit.

FAQ

Meer informatie

Klik hier

Handige Tips

Meer informatie

Klik hier

Gallerij

Meer informatie

Klik hier

Klaar voor een glimlach?

Maak een afspraak